Bluetoothzender

Artikelnummer BE1433

De Bluetoothzender maakt het makkelijker dan ooit om een oogje op uw huis te houden. Hij verbindt het Visit-systeem via Bluetooth met uw mobiele telefoon, tablet of smartwatch. Nadat u de Visit-app heeft geïnstalleerd, ontvangt u Visit-meldingen op uw mobiele apparaat. Bovendien geeft uw Visit-ontvanger u een melding bij inkomende oproepen en berichten op uw mobiele apparaat. Met extra informatie over uw meldingen complementeert de Bluetoothzender uw bestaande ontvangers, en laat u uw notificaties aanpassen, door de meldingengeschiedenis bladeren en een overzicht van uw aangesloten apparaten bekijken.

Bluetoothzender in het kort

 • Stuurt meldingen van uw wek- en waarschuwingssysteem naar uw smart device
 • Uw Visit-ontvangers reageren ook op inkomende oproepen en berichten op uw smart device
 • Tot 250 meter Bluetoothdekking afhankelijk van kenmerken van de woning
 • Werkt minstens 1 jaar op standaard batterijen
 • Uit te breiden met accessoires

“De producten die ik in huis heb werken echt uitstekend. Ben ik even buiten en er staat iemand aan de voordeur dan krijg ik meteen een melding op mijn telefoon via de Visit app. Perfect gewoon.”

Meneer Patelski (51 jaar)
Lees meer klantervaringen


Hoe werkt de Bluetoothzender?

Deze zender maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog kan houden. De Bluetoothzender verbindt het Visit-systeem via Bluetooth met uw mobiele telefoon, tablet of smartwatch. Nadat u de Visit-app heeft geïnstalleerd, ontvangt u Visit-meldingen op uw mobiele apparaat. Bovendien geeft uw Visit-ontvanger u een melding bij inkomende oproepen en berichten op uw mobiele telefoon, tablet of smartwatch. Vervang elk jaar de batterijen om verzekerd te zijn van een betrouwbare werking.

Klik op bovenstaande afbeelding voor de Quick start guide

Vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk

Deze Bluetoothzender maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog kan houden. Bent u slechthorend of doof? Dan kunt u een wek- en waarschuwingssysteem vergoed krijgen vanuit de basisverzekering als u voldoet aan de vergoedingsregels van uw zorgverzekeraar.

Geheel vrijblijvend

Bluetoothzender: gebruik met Visit-app

In de Visit-app heeft u al uw apparaten letterlijk binnen handbereik. Met een tik op het scherm personaliseert u meldingen, bekijkt u de meldingsgeschiedenis of werkt u instellingen bij.

Neem de controle over uw meldingen

Druk op Mijn meldingen om elke zender en/of accessoire een eigen icoon, naam en locatie in uw huis te geven.

Blijf op de hoogte

Druk op Geschiedenis om te zien wat u gemist heeft. Uw meldingen staan gesorteerd op datum en tijd.

Houd uw instellingen up-to-date

Druk op Mijn apparaten om Visit-zenders en/of accessoires toe te voegen of te verwijderen uit uw overzicht.

In de verpakking

 • Bluetoothzender
 • Telefoonkabel
 • Splitter
 • Adapter
 • Batterijen
 • Plug en schroeven

Accessoires

Breid de Bluetoothzender uit met diverse accessoires. Zoals een contactmat of magnetisch contact. De contactmat waarschuwt wanneer iemand uit bed stapt of een kamer betreedt. Het magnetisch contact waarschuwt bij het openen van een deur of raam.

Scroll naar boven