Ontspannen en veilig wonen

voor mensen met gehoorverlies

Heeft u moeite om de deurbel, telefoon, televisie, wekker, rookmelder en babyfoon te horen? Met onze hooroplossingen kunt u alle belangrijke geluiden in huis weer waarnemen.

Bellman & Symfon helpt mensen met gehoorverlies actief in het leven en in de maatschappij te blijven staan. Voor mensen met gehoorverlies kunnen ‘simpele’ dingen een fikse uitdaging zijn. De deurbel horen, een tafelgesprek volgen, vergaderen, communiceren op feestjes, een baby horen huilen; het kost veel energie. En dat hoeft helemaal niet.

Bellman & Symfon biedt u een breed assortiment hooroplossingen. Denkt u aan luisterhulpensolo-apparatuur en een wek- en waarschuwingssysteem. We geven u graag goede informatie over het gebruik en de aanschaf van deze hulpmiddelen en de vergoedingsregels bij uw verzekeraarOnze technische medewerkers installeren de hooroplossingen persoonlijk bij u thuis

Sinds 01-01-2024 heten wij Bellman & Symfon. Voor 2024 heette wij Multi Care Systems.

Van aanvraag tot gebruik

Heeft u interesse in het Visit wek- en waarschuwingssysteem, maar wilt u weten wat u kunt verwachten? Het gaat als volgt. U kunt Visit aanvragen bij uw audicien of online. Nadat de aanvraag is goedgekeurd, wordt u gebeld voor een afspraak bij u thuis. Tijdens de afspraak vertelt een monteur over de werking van het systeem en neemt alle zenders en ontvangers met u door. Heeft u vragen? Stel ze gerust, de monteur neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. De monteur installeert het wek- en waarschuwingssysteem en test alle zenders en ontvangers. Hij zal pas uw huis verlaten als het gehele systeem werkt. Het totale bezoek van de monteur duurt ongeveer één uur.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op via telefoon (023 – 55 44 011) of mail (info@bellman.nl). U kunt voor meer informatie ook terecht bij uw audicien.

Ons kantoor in Nieuw-Vennep
Ons kantoor in Nieuw-Vennep
Scroll naar boven