Wat gebruikers over het Visit wek- en waarschuwingssysteem zeggen

Ervaringen van echte gebruikers

Wij vragen alle gebruikers van ons Visit wek- en waarschuwingssysteem om hun ervaring te delen. Daarbij vragen we ook of wij de gegeven feedback mogen delen op onze website. Met naam erbij of anoniem – we zijn blij met alle reacties die we krijgen. En wie kan beter vertellen wat Visit voor u kan betekenen dan echte gebruikers?

“Sinds ik het systeem heb waarmee met een flits zichtbaar is dat er iemand aan de deur gebeld heeft, is mijn leven veel makkelijker geworden”

Ans Kamer (67 jaar)

“Ik ben erg blij met de bel, wekker en brandmelder. Het geeft mij een veel zekerder gevoel en ik voel me veiliger in huis”

Jantje Wiersema-Tees (76 jaar)

“Ik ben tevreden en vind het prettig dat ik het weer merk als de telefoon gaat of iemand voor de deur staat”

Y. van Tuyll (63 jaar)

“Nog beter dan mijn stoutste dromen. Voor het eerst in 35 jaar kan ik nu ‘zelf’ op de deurbel reageren”

Diana van Dijk (57 jaar)

“Een aanrader voor mensen met een slecht gehoor”

Meneer de Brouwer (75 jaar)

“Fantastisch om het te hebben. Het geeft me een gevoel van veiligheid. De wekker is prachtig en gebruikersvriendelijk. Het geeft me rust als ik muziek luister of televisie kijk hoef ik niet bang te zijn om de bel of telefoon te missen. De monteur werkte zeer netjes en heeft goede uitleg gegeven. Ik ben helemaal tevreden over de service en producten. Ik geef bijna nooit ‘uitstekend’ maar hier wel voor.”

Anoniem, man (67 jaar)

“Ik ben erg blij met dit wek- en waarschuwingssysteem. Voor het eerst na lange tijd weer gewekt door de wekker. En hoef niet meer voor het raam te gaan staan als er bezoek komt. Ik zie nu als de deurbel gaat. Ik voel me ook veiliger nu ik weet dat ik gewekt wordt wanneer er een rookmelder zou afgaan. Ik ben super blij en dankbaar dat ik dit allemaal heb gekregen.”

Anoniem, vrouw (63 jaar)

“Ik ben heel blij met dit systeem! Super fijn om nu duidelijk mee te krijgen dat de bel van de voordeur gaat. Fijn ook dat er een veilig brandalarm is. Wakker worden lukt uitstekend met het trilsysteem van de wekker.”

Anoniem, vrouw (80 jaar)

“Niet alleen is het product uitstekend, maar ook uw personeel”

Meneer Kok (77 jaar)

“Netjes geleverd, keurige installateur aan huis.”

Meneer Scheurwater (67 jaar)

“Het is een fantastisch systeem en geeft ons als kinderen een veilig gevoel dat onze vader nu adequaat wordt gewaarschuwd bij telefoon, huisbel maar zeer zeker door de brandmelders als zich iets voordoet. Onze hartelijke dank hiervoor.”

Dochter van Anoniem, man (96 jaar)

“Snelle reactie en snelle plaatsing. Prima service. Leuke vriendelijk melding via WhatsApp, daar werd ik vrolijk en blij van!”

Mevrouw Goldsteen (70 jaar)

“Zowel over het product als uw medewerker ben ik zeer tevreden, Uitstekend werk!!”

Meneer Oosterbaan (74 jaar)

“Onze moeder is na het wennen erg blij met deze hulpmiddelen. Alles werkt prima. Alles is goed en rustig verlopen met het installeren.”

Dochter/zoon van Anoniem, vrouw (91 jaar)

“De monteur die is geweest maakte een zeer prettige indruk. Hij legde eerst alles goed uit – welke functie elk product heeft etc. – en ging vervolgens over tot de montage. Het hele proces verliep bijzonder prettig en klantvriendelijk.”

Meneer Van de Kamp (67 jaar)

“Het is een fijn systeem, dat mij heel erg ondersteunt en helpt.”

Mevrouw Maas-Van Herpen (54 jaar)

“Je wordt echt wel wakker met deze wekker. En ook belangrijk: het is simpel te bedienen, zeker ook door ouderen.”

Anoniem, vrouw (61 jaar)

“Ik kan er goed mee overweg en wat belangrijk is dat ik weer bereikbaar ben.”

Anoniem, vrouw (69 jaar)

“Het wek- en waarschuwingssysteem is voor mij een onmisbaar product omdat het een veiliger gevoel geeft als ik mijn hoortoestellen uit heb. Dit is nu mijn derde systeem van MCS en het volgende hopelijk ook weer.”

Anoniem, man (70 jaar)

“Voor mij en mijn omgeving was deze mogelijkheid totaal onbekend. Ik had hier graag al jaren eerder gebruik van gemaakt en ben er erg blij mee!”

Anoniem, vrouw (88 jaar)

“Wat fijn dat er zulke hulpmiddelen zijn.”

Meneer Dommertholt (76 jaar)

“Goed product. Gemakkelijk te bedienen en overzichtelijk”

Meneer Peters (70 jaar)

“Ik ben echt heel blij met de deurbel en pager. Ook als ik boven bezig ben en de wasmachine staat aan, dan merk ik als iemand beneden aan de deur gebeld heeft. Ook de wekker doet het prima. Dan sta ik met een grote lach op.”

Mevrouw Kraaikamp-Lapré (64 jaar)

“Excellent. De monteur die de levering en installatie deed was grote klasse en een buitengewoon aardige vent.”

Anoniem, man (75 jaar)

“Het is zo fijn dat de babyfoon er ook op staat. Zo voel ik me veilig in huis en hoef ik niet overal extra alert op te zijn. Ik ben niet meer bang dat ik niet alles hoor.”

Anoniem, vrouw (41 jaar)

“Niet alleen het product is uitstekend, maar ook uw personeel.”

Meneer Kok (77 jaar)

“Zowel over het product als uw medewerker ben ik zeer tevreden, Uitstekend werk!!”

Meneer Oosterbaan (74 jaar)

“Ik had moeite met aanschaf omdat ik dacht dat ik weer heel veel moeilijke dingen te horen kreeg om met product om te gaan en dat heeft mij even een afstand gegeven. Het tegendeel bleek waar: super eenvoudig en niks geen moeilijk gedoe of eindeloos gebruiksaanwijzingen uitpluizen. Echt fijn, vooral voor senioren. Artikel zonder moeilijke toeters en bellen die je moet uitvogelen. Heerlijk simpel en handig en feel good. Geeft een veilig idee/gevoel in en rondom je huis. Super!”

Mevrouw Elbertsen – Hilt (66 jaar)

“Doet het goed! Ik verslaap me niet meer. Super!”

Mevrouw Weij – Winnemuller (73 jaar)

“Hele fijne medewerker die mij keuzes liet maken zodat het systeem op mijn wensen is afgestemd. Heeft alles keurig netjes geïnstalleerd en was netjes in de omgang. Complimenten aan de medewerker!”

Mevrouw Van den Biggelaar – Fransen (43 jaar)

“Perfecte dienstverlening, passen zich goed aan aan jouw situatie en hebben hier ook begrip voor. Gaan pas de deur uit als alles netjes is afgehandeld, uitgelegd is en geinstalleerd is en er geen vragen meer zijn.”

Mevrouw Lindelauf (25 jaar)

“Geweldig, ik hoor de bel, ik word gewekt, het doet wat het belooft.

Mevrouw Westerhoven – Prins (71 jaar)

“Erg tevreden. Ik zou het graag eerder geweten willen hebben dat deze mogelijkheid er was.”

Mevrouw Scholte (59 jaar)

“De producten die ik in huis heb werken echt uitstekend. Ben ik even buiten en er staat iemand aan de voordeur dan krijg ik meteen een melding op mijn telefoon via de Visit app. Perfect gewoon.”

Meneer Patelski (51 jaar)

“De duidelijke manier van spreken van de monteur was een verademing. Alle geduld en vriendelijkheid terwijl hij ondertussen aan het installeren en uitleggen was.

Mevrouw Mioch (59 jaar)

“Uiterst correct, vriendelijk en degelijk liep uw monteur Rocky (24 jaar) de installatie door. Heel deskundig en professioneel op zo’n jonge leeftijd. Ik kan (de vragenlijst) alleen maar met een uitstekend beoordelen, maar uitmuntend of magnifiek lijkt me beter!! Hulde en proficiat met zo’n werknemer. Met hoogachting en hartelijke groet, Tiest Bogaarts en Leny Bogaarts-Mouwen”

Mevrouw Bogaarts – Mouwen (87 jaar)

Scroll naar boven